Šance



Zima pořád ne a ne přijít, to ovšem nic nemění na tom, že Lysacup přichází pravidelně. Náš tým nechává auto zaparkované u nádraží v Ostravici. Klušeme pomalu na start u hráze, probíráme letošní zimu a vymýšlíme scénáře jak se o zimě budeme bavit za pár let. Jelikož přes vánoce dost foukalo a je poslední dobou tak nějak větrno budeme za pár let říkat "to byla loni hezká zima tolik toho nafoukalo" nebo "snad na štědrý den bude foukat". 

Na startu jsme před desátou a prohodíme pár slov s jinými závodníky, nakonec Hudy startuje a my můžeme začít stoupat do kopce. Dlouhou dobu na trase nebylo po sněhu ani památky a ty zbytky nahoře nebyly nic moc, spíše taková břečka. Dneska to všem z týmu perfektně běželo což je vidět i na výsledcích.

Bart skončil na krásném 67. místě a byl nadmíru spokojen a cestu zpět k autu si patřičně užil. Erik zaběhl nahoru za 59:07 na 131. místě a Filip na 184. místě v čase těsně nad hodinu. 
Náš tým je v celkovém pořadí na 19. místě což je vzhledem k stáří naší mladší části týmu super, bohužel jim to kazíme my starší :-) Nic se nedá dělat ještě to s námi budou muset pár etap vydržet. 

Myslím, že jsem to ještě ani v jednom článku neudělal a proto se k tomu dostávám až teď a to poděkování našemu sponzorovi SALOMON-RUN.CZ.

to jsme my

Za fotografii děkujeme panu Františku Raškovi


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Perun Sky Maraton

Krásná - most

LYSACUP - FINISH